donderdag 28 december 2006

Sun, Sea, Sand and .... Sky rockets?

Vamos a la Playa!

Vandaag gingen Joshua en ik met mijn vader vuurwerk kopen. Op Aruba zijn het voornamelijk de Chinezen die vuurwerk verkopen. Je ziet een speciaal gebouwd schuurtje of bijgebouw (nooit van hout, dat is brandgevaarlijk!) naast de supermarkt, buurtwinkel of restaurant, waar het assortiment is uitgestald. Joshua kijkt zijn ogen uit. De volgende winkel heeft een uitgebreider assortiment dan de vorige. Het is leuk te zien dat sommige dingen niet zijn veranderd.

Om drie uur zijn we naar het strand (Baby Beach) gegaan met Sarah en Rowena. Het was er toch nog vrij druk. De kinderen hebben zich vermaakt met het bouwen van zandkastelen, grachten, bruggen en vijvers. Terwijl de volwassenen voornamelijk met de zon kampten. Typisch voor kinderen wilden ze juist toen we weggingen niet meer uit het water komen. We moeten toch wat eten, dus gaan we bij de KFC langs. Rowena wil geen foute kip eten, dus gaat ze naar de BK, die ernaast staat. De koolsla is verrukkelijk. En de aardappelpuree met jus ook. Toch raar dat ze geen aardappelpuree met jus in Nederland hebben bij de KFC...

Thuisgekomen waren we ruim op tijd voor de derde repetitie voor zaterdag. Nu ging het heel goed. Wat mij betreft zijn ze er klaar voor, maar ze willen morgen nog een keer oefenen.

Geen opmerkingen: